BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  MAGAZİN

Tuğba Ekinci'ye taciz yüzünden devlet koruması

Tuğba Ekinci komşusuyla kavga ettiği için karakolluk oldu. Tuğba Ekinci komşunusun tacizine maruz kaldığı için devletten koruma talep etti.

Abone ol

Tuğba Ekinci komşusuyla yaşadığı sorun yüzünden komşusuyla karakolluk oldu. Tuğba Ekinci dün akşam yeniden soluğu karakolda aldı. Komşusunun kendisini küfür ederek taciz ettiğini iddia eden Ekinci, şikayetçi olarak koruma talep etti.

Ünlü sanatçı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde Şişli'de bulunan evinde yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle komşusu tarafından karakolluk olmuştu.

Komşusuyla başı dertte olan Ekinci, bu sefer küfürleşme iddiası yüzünden karakolluk oldu. Ekinci, komşusunun kendisini sürekli küfür ederek taciz ettiği iddiasıyla koruma talep etmek üzere Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

'Küfür ağzımdan 1-2 kez çıkmıştır'
Tuğba Ekinci, komşusuyla uzun süredir sorunları olduğunu belirterek, 'Bizim bu komşuyla uzun zamandır sorunumuz var. Artık komşumuzun küfürlerinden rahatsız olduk ve bugünde şikayete geldik. Ben tek başıma yaşadığım için bıktım. Geçen gün de aynı mevzudan buraya geldim...

tugba-ekinci-striptiz10.jpg

Böyle bir şey yok yani kendisi de buraya yirmi kişi toplamış ben topladığı kişilerden bir tanesine diyorum sen erkeksen beni anlarsın diyorum. Ben bir kere küfür ettiysem sabah olmasın en son artık beni deli etmişlerdir. Küfür ağzımdan bir iki kere çıkmıştır. Artık benim etrafımdaki insanlar da bu durumdan rahatsız olmaya başladı' dedi.

'Devletten koruma talep ediyorum'
'Ben korkuyorum ve devletten koruma istiyorum' diyen Ekinci, 'Çünkü bana her an bir şey olabilir hem kendisi hem de karısını üzerime salıyor. Ben artık çok sinirlenmiştim durup dururken insan kafa atar mı Allah'tan araya girdiler bir de bununla ilgili yalan söylediler vurdu diye. Ben artık uğraşmak istemiyorum bugün de arkadaşımı tahrik ettiler diye geldik' şeklinde konuştu.

tuba-1_400.jpg