BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Tuğba Çom kimdir aslen nereli Jet Sosyete'nin yıldızı oldu

Tuğba Çom kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim soruları dün akşamki Jet Sosteyedizisinni ardından merak konusu oldu. Dizide Yıldız Yüksel karakterini canlandıran Tuğba Çom performansı ile parmak ısırtttı. Daha önce birkaç projede yer alan Tuğba Çom'un kendini büyük kitlelere tanıttığı dizi Jet Sosyete oldu. İşte Tuğba Çom hakkında tüm merak edilenler...

Abone ol

Tuğba Çom kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Jet Sosyete 1. bölümde en akılda kala karakterlerden biri olan Yıldız Yüksel'i canlandıran başarılı oyuncunun performansı tam not aldı. Peki kimdir bu Tuğba Çom, daha yakından yanıyalım..

TUĞBA ÇOM KİMDİR: Tuğba Çom 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. 2015 yılında yönetmen Erhan Makar ile evlenen oyuncu, Profesyonel kariyeri boyunca Serender, Güzel Kız, Türkan, Koyu Kırmızı, Benim İçin Üzülme ve Komedi Türkiye gibi projelerde yer almıştır. Güzel oyuncu son olarak, Jet Sosyete dizisinde "Yıldız" karakterini canlandırıyor.

YILDIZ YÜKSEL (TUĞBA ÇOM): Yaşar ile Safiye Yüksel’in kızları Yıldız liseden zar zor mezun olmuş, üniversiteye hazırlanan ama aklı fikri asla derslerde olmayan bir genç kız. En büyük derdi kıyafet almak, güzelleşmek, modaya uymak, gezmek ve zengin bir koca bulmak. Her genç ve eli yüzü düzgün erkeğe potansiyel sevgili olarak bakan Yıldız için jet sosyete ortamı tam bir cennet.

Tuğba Çom kimdir , Tuğba Çom , Jet Sosyete , televizyon , yayın , televizyon programı