BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28
HABER /  MAGAZİN

Tugay Kerimoğlu boşanıyor eşi Etkin Ünal kimdir

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu ile eşi Etkin Ünal boşanıyor. Peki Tugay Kerimoğlu'nun eşi etkin Ünal kimdir ?

Abone ol

Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eşi Etkin Kerimoğlu, 25 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Peki Etkin Ünal kimdir ? Etkin Ünal kaç yaşında. Tugay Kerimoğlu ve Etkin Kerimoğlu'nun kaç çocukları var. Kerimoğlu çifti neden boşanıyor. Etkin Kerimoğlu, soyadını neden değiştirdi ? İşte tim ayrıntılar haberimizde...

Berke ve Melissa adında iki çocukları bulunan çiftten Etkin Ünal, yaşanılan fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldıklarını dile getirdi.

KERİMOĞLU SOYADINI SİLDİ: Sosyal medya hesaplarındaki ‘Kerimoğlu’ soyadını silen ve genç kızlık soyadı ‘Ünal’ı kullanmaya başlayan Etkin Ünal, eşiyle olan tüm fotoğraflarını da sildi.

''AYIYA DAYI DİYEMEM'': Davayı açacağını söyleyen Etkin Ünal, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda “Dereyi geçene kadar ayıya dayı diyemem, ben kula kulluk da edemem. Yalan, dolan, düzgün yaşamayı beceremeyen uzak dursun” ifadelerini kulladı. Öte yandan Tugay Kerimoğlu’nun sosyal medya hesaplarını kapatması da dikkatlerden kaçmadı.

ETKİN KERİMOĞLU KİMDİR: Etkin Kerimoğlu Galatasaray kadın basketbol takımının eski oyuncularındandır ve hatta bu takımla şampiyonluk yaşamıştır. Etkin Kerimoğlu 1992 yılında Tugay Kerimoğlu evlendi. Çiftin berke ve Melissa adında 2 çocuğu oldu.