BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.434,75
HABER /  MAGAZİN

Tuba Büyüküstün eşi Onur Saylak ile boşanıyor!

Yılın ünlü boşanma kararı Tuba Büyüküstün'den geldi. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün eşi Onur Saylak'tan boşanıyor. Onur Saylak ile Tuba Büyüküstün 5 yıldır evliydiler.

Abone ol

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşanıyor. Haberi Kanal D canlı yayınında Renkli Sayfalar programı duyurdu. Tuba Büyüküstün'ün boşanma haberi 25 gündür konuşuluyormuş.

Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak 2011 yılında evlenmişlerdi. Tuba Büyüküstün'ün bu evlilikten Maya ve Toprak isminde iki kızı olmuştu.

25 GÜNDÜR KONUŞULUYOR

Renkli Sayfalar'ın iddiasına göre Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın boşanma haberi 25 gündür magazin kulislerinde konuşuluyor. Şimdiye kadar ne Tuba Büyüküstün ne de Onur Saylak'tan yalanlama haberi geldi.

Aralık 2015 ve Nisan 2016 tarihlerinde de Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın boşanacakları haberi gündeme gelmişti. Çift bu iddiayı yalanlamışlardı. Ancak son çıkan boşanma söylentisi henüz yalanlanmış değil.

ONUR SAYLAK VE RUS GÜZELİ

Onur Saylak'ın son filminde rol arkadaşı olan Rus güzel ile yakınlaşması ile magazin gündemine haber olmuştu. Rüzgarın Hatıraları filminde rol olan Soyfya Khandamirova ile Onur Saylak'ın sevişme sahneleri de hayli dedikodu çıkarmıştı.

tuba büyüküstün eşi kocası onur saylak kimdir boşanıyor
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak ikiz çocuk sahibi olmuştu. Çift 2011 yılında evlenmişti.