BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  EKONOMİ

TTNET’e Kurumlar Vergisi Ödülü

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nın 25. Vergi Haftası kapsamında düzenlediği törende en çok vergi veren mükellefler ödüllendirildi.

Abone ol

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nın 25. Vergi Haftası kapsamında düzenlediği törende en çok vergi veren mükellefler ödüllendirildi. TTNET; İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’na bağlı vergi daireleri sıralamasındaki birinciliği ile ödüle layık görüldü.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın 25. Vergi Haftası kapsamında düzenlediği törende İstanbul’un gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri ödüllendirildi. TTNET ödediği Kurumlar Vergisi tahakkuku ile bağlı bulunduğu Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi’nde ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’na bağlı vergi daireleri sıralamasında ilk sırada yer aldığı için ödüle layık görüldü.

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, “İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’na bağlı vergi daireleri sıralamasındaki birinciliğimiz ve aldığımız ödül bizi gururlandırdı. Bu birincilik, Türkiye ekonomisine olan katkımızı göstermek açısından bizim için son derece önemli. Genişbant internet pazarını büyütmeye, dijital inovasyona dayalı çözümler sunarak Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TTNET; Kurumlar Vergisi mükelleflerince verilen Yıllık Kurumlar Vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda; 2012 yılında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunan ilk 100 mükellef listesinde 105,77 milyon TL tahakkuk ile 24’üncü sırada yer aldı.