BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.427,10
HABER /  GÜNCEL

TSK'dan PKK kamplarına yeni operasyon

TSK, Şırnak'ta 3 askerin şehit edilmesinin ardından PKK kamplarına operasyon düzenliyor. Son dakika haberine göre, askeri kaynaklar 30 F-16 uçağı Kuzey Irak'ı bombaladığını bildirdi.

Abone ol

ŞIRNAK kırsalı ve Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik operasyon başlatıldığı belirtildi. Son dakika haberine göre, Şırnak Görmeç Üs Bölgesi'nde üç askeri şehit edilmesinden sonra uçaklar havalandı Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 30 F-16 ile bombardıman yapılıyor. Yarım saat önce başlayan bombardıman hala devam ediyor.

Şırnak'ta bugün 1'i subay 3 askerlerin şehit edilmesinden sonra PKK'ya yönelik Küpeli Dağı'nda helikopterler desteğinde operasyon devam ederken, Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü'nden kalkan savaş uçakları ise bir kez daha PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarını havadan bombaladı.

tskdan-pkk-kamplarina-yeni-operasyon.jpg
FLAŞ HABER OLARAK GEÇTİ
Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği (IKYB)'nın resmi internet sitesinde 'Flaş haber' olarak verilen habere göre, savaş uçakları PKK'nın Zap, Metina ve Haftanin bölgelerindeki kamplarını bombaladı.

Türk savaş uçaklarının Gare Dağı üzerinde de uçuş yaptığı belirtilirken, Haftanin'deki kampların bombalanmasının Uludere'nin Gülyazı ve Ortasu köylerinden de görüldüğü ifade edildi.


ŞIRNAK'TAN ACI HABER 3 ŞEHİT VAR
şirnak-3-asker-şehit-oldu-pkk---tsk-çatişmasi.jpg