BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,02
HABER /  GÜNCEL

TSK'dan 'deli raporuyla' attırdılar! Korkunç önerileri...

Sağlam askere "akıl sağlığı bozuk" raporu verdiler. FETÖ örgütünün ordudan attırdığı üsteğmen başına gelenleri anlattı.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) üsteğmen olarak görev yaparken "akıl sağlığı yerinde değil" raporuyla, malulen emekli edilerek 2010 yılında ordudan atıldığını ileri süren Nuri Örcün herşeyi anlattı.

İşte FETÖ'cülerin yaptıkları;

- "Askeri mahkeme beni GATA'ya sevk etti. GATA'dan 'hiçbir hastalığı yok' diye rapor aldım. Geri döndüm, bana bir teklif sundular, suikast emri verdiler bana, 'Dört sene askeri birlikte yaşayacaksın. Biz sana suikast emri verdiğimiz zaman yapacaksın' dediler. 'Kimi dersek, öldüreceksin' dediler yani. Akabinde 'Ölürsen biz senin ismini yaşatacağız. Sen ulvi bir görev için yapacaksın, çok ulvi bir görev' dediler".

- "Genelkurmay Başkanlığına tayinini çıkaracağız, orada da gün gelecek vereceğimiz emri yapacaksın, çünkü biz senin hayatını kurtarıyoruz' dediler.

-'YAŞ kararıyla atarız' diye de tehdit ettiler, ben kabul etmedim. Kabul etmeyince askeri mahkeme tekrar GATA'ya sevk etti, ilk rapordan 10 gün sonra bu sefer 'kronik psikolojik' tanısı verdiler.

-10 gün önce sağlam, 10 gün sonra şizofreni diyor. Malulen emekli oldum, yerime başkasını yerleştirdiler"

- "Adli Tıp'ta dört kurula girdim ayrı ayrı, beni oraya 10 gün yatırdılar. En son büyük kurulda, 'Arkadaş senin hiçbir hastalığın yok' dediler. En son 'Arkadaş, GATA sana bilinçli vermiş, sen ilk değilsin, senin gibi kaç kişi geldi böyle' dediler"

-FETÖ olaylarının hepsi askeri mahkemede biter. Askeri yargı tamamen FETÖ'nün elindedir."

-"Devlet organlarını aşağılamak suçundan beni mahkemeye verdiler, onların devlet dediği şey 'Fetullahçı devleti'. Bir plan yapıyor, ona göre her şeyi yapıyorlar. GATA bana önce 'herhangi bir psikiyatri rahatsızlığı yoktur, görevine devam edebilir' diye rapor verdi.