BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.299,10
HABER /  GÜNCEL

TSK yerle bir edip öldürdü

TSK, Irak'ın kuzeyi Avaşin-Basyan ve Hakurk'a hava harekatı yaptı. Harekatta silah, mevzii ve barınak depoları imha edildi. Van Gürpınar'da ise iki terörist öldürüldü.

Abone ol

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK hedeflerine ve Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi.  Kuzey Irak'taki PKK'ya ait  silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edilirken  Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde 2 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.

KUZEY IRAK'TAKİ PKK HEDEFLERİ VURULDU 

Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi.  Bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensupları tarafından kullanılan silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edildi.

FARAŞİN YAYLASI'NDA 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde devam eden hava destekli operasyon kapsamında birliklere silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen hava harekatı sonucunda 2 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.