BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
HABER /  GÜNCEL

TSK az önce açıkladı silahlı İHA'lar vurdu

TSK'dan yapılan son dakika açıklamaya göre Çukurca'da tespit edilen 3 PKK'lıdan 2'si silahlı İHA ile etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari Çukurca kırsalında insansız hava aracı ile tespit edilen 3 PKK'lıdan 2'sinin silahlı İHA ile etkisiz hale getirildiğini 1 PKK'lının ise ağır yaralandığını açıkladı.

Ayrıca Hakkari Yüksekova ilçesi Keçili köyünde İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nın yaptığı ortak operasyonda 5 milyon paket paket sigara ele geçirildiğini açıkladı.

HAKKARİ'DE 538, ÇUKURCA'DA 394

Bugün saat 08:30 sularında Hakkari Çukurca kırsalı Uzundere Güven Dağı doğusu Kuzey Irak Dare Tepe bölgesinde insansız hava aracı ile tespit edilen 3 PKK'lı'dan 2'si silahlı İHA ile etkisiz hale getirilirken 1 PKK'lı ise ağır yaralandı. Bugüne kadar bölgede sürdürülen operasyonlarda Hakkari’de 538, Çukurca’da 394 PKK'lının etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Ayrıca Hakkari Yüksekova ilçesi Keçili köyünde İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nın yaptığı ortak oreparsyonda 5 milyon paket sigara ele geçirildiği açıklandı.