BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  GÜNCEL

TS-GS maçının hakemi açıklandı

Süper Lig'in en önemli karşılaşmasından biri olan Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasının hakemi açıklandı.

Abone ol

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor - Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek.

Turkcell Süper Lig’de hafta sonu sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Ferhat katılmazken, Ömer Aysan takımla birlikte çalışmalara başladı.
Dünkü çalışmada ayak bileğine darbe alan Song ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bu futbolcunun durumunun ciddi olmadığı ve maça yetişeceği bildirildi.

Antrenmanda ayağında hafif ağrı hisseden Egemen ise çalışmayı yarıda bıraktı. Bu futbolcunun dinlendirilmek için çalışmaya devam etmediği kaydedildi.

Çift kale maçta teknik direktör Şenol Güneş’in, geçen hafta 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Colman ve Cale’ye as takımda görev verdiği dikkati çekti.

Bordo-mavililer, yarın yapacakları antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.

GÖKHAN ZAN, TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından basına kapalı yapılan antrenmanla sürdürdü.

Metin Oktay Tesisleri’nde Frank Rijkaard yönetimindeki antrenmanda, Ankaragücü maçının ardından pazartesi günkü idmanda tedavi olarak dinlendirilen Caner Erkin ile Abdel Kader Keita'nın yanı sıra uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Gökhan Zan'ın bu çalışmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldığı öğrenildi.

Öte yandan son antrenmanda sağ diz yan tarafında bir zorlanma oluşan Serkan Kurtuluş'un tedavisinin ardından salonda çalıştırıldığı, Harry Kewell'ın da tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı idman yaptığı bildirildi. Isınma ve açma germe çalışmalarıyla başlayan antrenmanda teknik çalışmaların yapıldığı öğrenildi.
Galatasaray çalışmalarını yarın sabah saat 10.30’da yapacakları antrenmanla sürdürecek.