BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  DÜNYA

Trump'tan Robert De Niro'ya küfür cevabı! Uyan sersem...

Ünlü oyuncu Robert De Niro, 72. Tony Ödülleri töreninde "Trump'ı s...yim" demiş ve büyük alkış almıştı... Trump Singapur dönüşü De Niro'ya "Çok düşük IQ'su olan" ve "Sersem" şeklinde cevap verdi...

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump, önceki gün bir programda kendisine "Trump'ı s...yim" diye küfür eden Amerikalı aktör Robert De Niro'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Trump, "Çok düşük IQ'su olan Robert De Niro" diyen Trump, "Filmlerde gerçek boksörlerden kafasına çok fazla yumruk yemiş. Dün gece onu izledim ve onun 'sersemlemiş' olduğuna inandım" dedi. 

Singapur'dan ABD'ye dönüş yolunda Twitter hesabından açıklamalar yapan Trump, önceki gün kendisine bir programda küfreden aktör De Niro'yu sert şekilde eleştirdi. Trump, "Çok düşük IQ'su olan Robert De Niro, filmlerde gerçek boksörlerden kafasına çok fazla yumruk yemiş. Dün gece onu izledim onun 'sersemlemiş' olduğuna inandım. Sanırım ekonomimizin istihdamda şu anda en iyi durumda olduğunun ve birçok şirketin yeniden ülkeye döndüğünün farkında değil. Uyan sersem!" ifadelerini kullandı.

Robert De Niro Trump'a aleni küfür etti işte olay görüntüsü

Önceki gün katıldığı 72. Tony Ödülleri'nde Robert De Niro'nun ABD Başkanı Trump'a canlı yayında ettiği küfür geceye damga vurmuştu. Oscar ödüllü De Niro, salondakilerden büyük alkış almıştı.