BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  DÜNYA

Trump'tan bir tehdit daha: Ne olacağını göreceksiniz

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi Rahip Brunson hakkındaki adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağının kaldırılması yönündeki talebi 3'üncü kez reddetmişti. Bunun üzerine Trump, Türkiye'yi bir kez daha tehdit etti.

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump, Rahip Brunson'un tutukluluğu konusunda Türkiye'ye bir kez daha tehdit savurdu. Trump, "Bizim insanımızı bizden alamazsınız, ne olacağını göreceksiniz" dedi.

ABD Başkanı Trump, Türkiye'yi bir kez daha tehdit etti. Trump, "Bizim insanımızı bizden alamazlar, Çok uzun süre önce Pastör'ü geri vermeliydiler ve bence Türkiye çok çok kötü davrandı, daha bu iş bitmedi. Oturup bunu kabul etmeyeceğiz, insanlarımızı alıkoyamazlar, dolayısıyla ne olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

 İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi Rahip Brunson hakkındaki adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağının kaldırılması yönündeki talebi 3'üncü kez reddetmişti. Rahip Brunson'un avukatı tahliye için 3. kez başvuruda bulunmuş, mahkeme kararı reddetmişti.

TRUMP, TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİN AZALTILACAĞINI SÖYLEDİ

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye saatiyle gece 2:30'da ABD saatiyle saat 20:30'da yine Twitter üzerinde Türkiye'ye mesajlar yollamıştı. Trump mesajında yine Rahip Andrew Brunson'ın tutuklu kalmasını eleştirirken bu kez Türkiye ile ilişkilerin azaltılacağını söylemişti.

"TÜRKİYE UZUN YILLAR ABD'DEN YARARLANDI"

ABD Başkanı Trump attığı tweet'te "Türkiye uzun yıllar ABD'den yararlandı. Şimdi, ülkemizi büyük bir vatansever olarak temsil eden ve muhteşem biri olan rahibi tutuklu tutuyorlar. Masum bir adamın serbest bırakılması için hiçbir şey ödemeyeceğiz, Türkiye ile ilişkilerimizi azaltıyoruz." ifadeleriyle tehdit etmişti.