BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
GÜNCEL

Trump'ın korumalarıyla ilgili çarpıcı iddia: Elleri tetikteydi

ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın Washington sokaklarında halkı selamladığı sırada arkada yürüyen gizli servis ajanlarının takma kol taktığı ve gerçek ellerinin tetikte olduğu iddia edildi.

ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın yemin töreni öncesi ailesiyle birlikte Washington sokaklarında binlerce kişiyi selamlamasından günler sonra ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Trump'ın eşiyle araçtan inip ABD'lileri selamladığı sırada arkalarında yürüyen Amerikan Gizli Servisi ajanlarından birinin sağ kolu hiç kıpırdamıyordu. Dakikalarca süren yürüyüş boyunca parmaklarında bile en ufak bir oynama olmamıştı. İşte bu durum müthiş bir iddiayı gündeme getirdi. O da Trump ve ailesini koruyan ajanların sahte kol taktiği uyguladığı yönündeydi.

Söz konusu sahte kol dışarıdan gelecek herhangi bir suikast girişimine karşı alınan bir tedbirdi. Ajanın gerçek sağ kolu kabanın içinde ve otomatik olarak ateş etmeye ayarlanmış bir biçimde bir silaha bağlı duruyordu. Ajan olası bir saldırıya karşı her an tetikte bekliyordu.

Sitene Ekle
Etiketler