BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,55
HABER /  DÜNYA

Trump'ın konvoyuna bu işareti yaptı bakın başına neler geldi

ABD Başkanı Donald Trump'ın konvoyu geçtiği sırada, konvoya el işareti yaparken fotoğrafı çekilen kadının bu fotoğraf nedeniyle işten atıldığı belirtildi.

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump'ın konvoyu geçtiği sırada, konvoya el işareti yaparken fotoğrafı çekilen kadının bu fotoğraf nedeniyle işten atıldığı belirtildi. 28 Ekim'de Virginia'da çekilen fotoğraf, sosyal medyada popüler olmuştu. 50 yaşındaki Juli Briskman, işten atılmasına karşın yaptığından pişman olmadığını söyledi.

28 Ekim'de Virginia'da çekilen fotoğraf, sosyal medyada popüler olmuştu. Fotoğraftaki bisikletli kadın olduğu belirtilen Juli Braskman, fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasından sonra, Akima LLC'deki işverenleri tarafından kovulduğunu savundu. Şirket, BBC'nin açıklama taleplerine yanıt vermedi.

SİLMESİNİ İSTEDİ

Briskman, ABD medyasına yaptığı açıklamada, insan kaynakları bölümüne fotoğraftakinin kendisinin olduğunu söylemesinden bir gün sonra şirketin görüşme yapmak istediğini anlattı. Toplantıda Briskman'a fotoğrafların şirketin sosyal medya politikasına uymadığı için silinmesi gerektiği aktarıldı.

Ancak Briskman, şirket yönetimine fotoğrafın mesai saatleri sırasında çekilmediğini ve sosyal medya hesaplarında şirketten bahsedilmediği belirtti.

PİŞMAN DEĞİL

Briskman, işini kaybetmesine karşın, Briskman yaptığından pişman olmadığını söyledi ve "Bazı yönlerden her zamankinden daha iyiyim. Ülkemizin gittiği yöne kızgınım. Şaşkınım. Bu, benim bir şeyler söyleme fırsatımdı" dedi.