BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  GÜNCEL

Trump: Erdoğan beni hayal kırıklığına uğrattı

ABD Başkanı Donald Trump, Rahip Brunson konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi...

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Trump'ın hayal kırıklığına uğramasının nedeni ise FETÖ ve PKK'ya yardım ile casusluk suçlarından tutuklu ABD'li Rahip Bronsun'un serbest bırakılmaması olmuş...

KİŞİSEL OLARAK HAYAL KIRIKLIĞI İÇİNDEYİM... Bloomberg News televizyonuna konuşan Trump, İsrail’in bir Türk vatandaşını serbest bırakması için yardım ettikten sonra, Pastör Brunson’un serbest bırakılmamasını, "Kişsel olarak hayal kırıklığı içindeyim" diye niteledi.

NASIL HALLEDİLECEĞİNE BAKACAĞIZ... Trump, "Birisini onun için geri gönderttim. Büyük hayal kırıklığına uğradım, ama herşeyin nasıl halledileceğine bakacağız” diye konuştu.

Öte yandan Bloomberg, Trump'ın önce Brunson konusunda konuşmak istemediğini ve "Bu konu benim için çok özel" dediğini, ardından ise yaşanan süreçten kısaca bahsettiğini aktardı.