BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
MEDYA

TRT yapımı Gönül Dağı Başbakan özel programıyla geliyor

Başbakan Binali Yıldırım, TRT Haber ekranlarında yayımlanan Hollandalı gezgin Wilco Van Herpen'ın sunduğu Gönül Dağı programına konuk oluyor.

Başbakan Binali Yıldırım'ın hayatı, TRT'nin yeni programı "Gönül Dağı"nda özel bölüm olarak ekrana gelecek.

TRT 1 ve TRT Haber ekranlarında dönmeye başlayan tanıtım filmi dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım’ın sesinin duyulduğu tanıtım filmindeki görüntülerde, 90’lı yılların efsane otobüsü “302” yer alırken tanıtımın sonunda “Gönül Dağı Başbakan Özel, Çarşamba 19.50” yazısı görülüyor.

TRT Haber’de yayımlanan “Gönül Dağı” programında Hollandalı sunucu Wilco Van Herpen ile birlikte yola çıkan konuklar, hayat hikayelerini anlatıyor. Başbakan Yıldırım’ın da, “Gönül Dağı Özel” programında bugüne kadar hiç bilinmeyen yönlerini anlatacağı belirtiliyor.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle