BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

Trakya Üniversitesi tatil mi 27 Şubat kar tatili kararı

Trakya Üniversitesi tatil mi, 27 Şubat Trakya Üniversitesi kar tatili haberi geldi. Yoğun kar yağışının olduğu Edirne'de yarın okulların tatil edilmesinin arından yeni bir kar tatili haberi de Trakya Üniversitsi'nden geldi. Bugün Trakya Üniversitesi'nde eğitime 1 gün ara verildi. Kar tatili haberini Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu verdi.

Abone ol

Trakya Üniversitesi tatil mi, 27 Şubat Salı Trakya Üniversitesi kar tatili haberi geldi. Edirne'de yoğun kar yağışı etksini giderek arttırıyor. Edirne'de bugün eğitime yurt genelinde 1 gün ara verilmesinin ardından bir tatil haberi de Trakya Üniversitesi'nden geldi. Tatil kararını Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu duyurdu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE 1 GÜN KAR ENGELİ: Trakya Üniversitesinde (TÜ) olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime yarın bir gün süreyle ara verilecek.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, senato kararıyla akademik eğitime yarın bir gün süreyle ara verildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Rektör Tabakoğlu’nun paylaşımı kısa sürede yoğun paylaşım ve yorum aldı.

TATİL KARARINA YORUM YAĞDI: Öğrencilerce Tabakoğlu’nun paylaşımına "Siz nasıl bir kralsınız", "parti kurun oy verelim", "benim yarın dersim yok, ben çarşamba gelmesem olmaz mı?", "Heykeli dikilse yüreğine beton yetmez", "Hocam artı doksanda gelen gol haberi gibi heyecan verici..." gibi yorumlar yapıldı.

EDİRNE HAVA DURUMU KAR SERT BASTIRDI: Edirne hava durumu son tahminler korkuttu özellikle akşam saatlerinde kar yağışı bastırdı. Bugün Edirne'de kar yağışı etkisini arttıracak. En yğun kar yağışının ise 28 Şubat Çarşamba günü olması bekleniyor.