BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  GÜNCEL

Trafik kazasında yaralanan aşçı hayatını kaybetti!

KARABÜK’te, iki gün önce kontrolden çıkan otomobilin refüjdeki ağaca ve aydınlatma direğine çarpması sonucu yaralanan Emrah Bitik (41), yaşam savaşını kaybetti.

Abone ol

Kaza, geçen Pazartesi günü Karabük- Safranbolu çevre yolu Kurtuluş Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Karabük yönüne giden Emrah Bitik (41), idaresindeki 37 HA 747 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkıp refüjdeki ağaca ve aydınlatma direğine çarptı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ: Kökünden sökülen ağacı altına alarak bir süre sürüklenen ve ön kısmı hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Bitik yaralandı. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Bitik, ambulansla götürüldüğü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ: Burada tedavisi süren evli ve 2 çocuk babası Emrah Bitik, dün akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Kentte aşçılık yaptığı öğrenilen Emrah Bitik’in sosyal paylaşım sitesindeki profilinde ‘Her şeye canını sıkma, ne bu dertler kalıcı, ne de bu ömür’ yazısı dikkat çekti.