BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,98
HABER /  GÜNCEL

Trafik kazaları MOBESE’de

Bartın’da şehrin işlek noktalarına konulan MOBESE kameraları, sürücülerin aşırı hız ve dikkatsizlikleri nedeniyle sebep olduğu trafik kazala...

Abone ol

Bartın’da şehrin işlek noktalarına konulan MOBESE kameraları, sürücülerin aşırı hız ve dikkatsizlikleri nedeniyle sebep olduğu trafik kazalarını saniye saniye görüntüledi.
Bartın merkezindeki Çatmaca, Polisevi, Sanayi ve Özel İdare kavşaklarında meydana gelen trafik kazaları mobese kameralarına yansıdı. En ilginç görüntü Çatmaca kavşağında görüldü. Bir otomobilin yaya geçidinde yayaya çarpması ve sonrasında yaşanan panik Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Bir diğer kaza kırmızı ışık ihlalinin ardından ortaya çıkanları akıllara getirdi. Kırmızı ışık ihlali yapan kamyonete çarpmamak için son anda direksiyonu kıran ve elektrik direğine çarpan sürücünün zor anları kameralar tarafından kaydedildi. Maddi hasara yol açan kazalarla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bartın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücüleri tarfik kurallarına uyması konusunda uyardı.
(İHA)