BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  DÜNYA

Trafik kazaları MOBESE’de

Eskişehir’de, meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE’ye yansıdı. Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı. Çarpmanın şoku...

Abone ol

Eskişehir’de, meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE’ye yansıdı. Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı. Çarpmanın şokuyla sarsılan kadın, araçların altında kalmamak için emekleyerek kaçarken, tramvay yoluna çıkan dikkatsiz yaya aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezinin çeşitli bölgelerinde farklı zamanlarda meydana gelen ve MOBESE’ye yansıyan bazı trafik kazaları görüntülerini basınla paylaştı. Yayaların, çeşitli araçların yanı sıra tramvayın da karıştığı kazalarda dikkatsizlik ve süratın ön plana çıktığı gözleniyor. İlk görüntüde, işlek yoldan karşıya geçmeye çalışan kadına motosiklet çarpıyor. Çarpmanın şokuyla neye uğradığına şaşıran kadın, diğer araçların altında kalmamak için emekleyerek kaçıyor.
Tramvay yolunu çıkan dikkatsiz bir yaya ise, aracın altında kalmaktan son anda kurtuluyor, hızlı seyreden bir otomobil ise kısmen çarptığı traktör römorkunun altına girmekten son anda kurtuluyor.
(İHA)