BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  GÜNCEL

İnanılmaz trafik kazaları

İstanbul'da aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Abone ol

MOBESE kameralarına yansıya görüntülerde, durulması yasak yerde duran bir ticari taksici, maddi hasarlı kazaya neden oluyor.

Taksi önce gidiş-geliş yönlü olan yolda aniden duruyor. Bu sırada arkasından aynı yönden gelen başka araç ise taksiye çarpmamak için ters yöne giriyor. Ancak ters yöne giren araç, ara sokaktan çıkan bir otomobille çarpışıyor.

Bu sırada kazaya neden olduğunu anlayan uyanık taksici de apar topar olay yerinden uzaklaşıyor. Kameralara yansıyan başka bir görüntüde ise sola dönüş yapan bir cip sürücüsü, direksiyonunu toparlayamayınca park halindeki bir araca çarparken, direksiyon hakimiyetini kaybeden başka bir sürücü ise yol kenarında bulunan bir dükkana giriyor.

Öte yandan yağışlı havada yine direksiyon hakimiyeti kaybeden sürücü, kayganlaşan yolda metrelerce dönüyor. Ancak şanslı sürücü, kazayı bariyerlere çarparak ufak bir sıyrıkla atlatıyor.