BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.439,26
HABER /  GÜNCEL

Trabzon'un merak ettiği Karabüksporlu futbolcu

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu enerbahçe ile yapacakları maça ilişkin, ''Türkiye'de herkesin gözünün üzerimizde olduğunu biliyoruz, güzel bir futbol akşamı olacak'' dedi.Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mayıs

Abone ol

Fenerbahçe'yle anlaştığı ileri sürülen Emenike sakatlığının sürdüğünü, yarınki maçta forma giyip giymeyeceğinin belli olmadığını açıklamıştı.

Bunun üzerine çeşitli komplo teorileri üretilirken, Karabük Teknik Direktörü Yücel İldiz "Biz Emenike'ye bağlı bir takım değiliz" dedi.

İldiz dün yaptığı açıklamada ise "Emenike takımla çalıştı. Gözlerin üzerimizde olduğunu biliyoruz. Güzel futbol oynayacağız" dedi.

GÖREV JOSEPH YOBO'NUN
Öte yandan Fenerbahçe, tüm planlarını Emenike'nin oynaması ihtimaline göre yapıyor. Aykut Kocaman Yobo'ya vatandaşıyla ilgili uyarılarda bulunarak "Sana yakın alanlarda topla buluşmak isteyecek. İlk topta akını kesersek baskı kurarız" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin, ''Türkiye'de herkesin gözünün üzerimizde olduğunu biliyoruz, güzel bir futbol akşamı olacak'' dedi.

Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mayıs Pazar günü sahalarında şampiyonluğa oynayan iki takımdan biri olan Fenerbahçe ile oynayacaklarını, maçın hazırlıklarını yarınki antrenmanla tamamlayacaklarını söyledi.

HAK EDEN KAZANSIN

Fenerbahçe karşısında sakatlıkları devam eden Tozo, Şenol ve Muhammet Hanefi'nin yer alamayacağını belirten İldiz, şöyle konuştu:

''Fenerbahçe maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Yarın son antrenmanımızı yapıp tesislerimizde kampa girerek karşılaşmanın saatini bekleyeceğiz. Biz sadece futbol konuşmak istiyoruz. Bugün antrenmanda Birol, Bülent Bal ve Yasin'i dinlendiriyoruz. Emenike, takımla çalışıyor. Türkiye'de herkesin gözünün üzerimizde olduğunu biliyoruz, güzel bir futbol akşamı olacak. Taraftarımız her zaman olduğu gibi centilmence bizi desteklesin, rakibimizi de centilmence ağırlasın. Hak eden kazansın. Biz de iyi oynayıp kazanmak istiyoruz.''

AYKUT KOCAMAN KARABÜK'E KİMLERİ GÖTÜRDÜ? AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, Karabük'e gitti.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kafile başkanlığında Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden 2 otobüsle ayrılan sarı-lacivertliler, karayoluyla Karabük'e hareket etti.

Teknik direktör Aykut Kocaman, Karabük kafilesinde 3'ü kaleci olmak üzere toplam 20 futbolcuya yer verdi. Tedavisi devam eden Issiar Dia, kadroya alınmazken, Özer Hurmacı, Bilica, genç oyuncular Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Hasan Erbey, Berk Elitez de İstanbul'da kaldı.

Karabük kafilesinde yer alan futbolcular, şunlar:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Diego Lugano, Bekir İrtegün, Andre Santos, Caner Erkin, Gökay İravul, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Uğur Boral, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Daniel Güiza, Semih Şentürk, Mamadou Niang.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Kocaman'ın, Kardemir Karabükspor maçında sakatlığı geçen Niang'a forvette yer verip, yabancı sınırlaması nedeniyle orta sahada da Cristian'ın yerine Selçuk'u oynatması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin muhtemel 11'i şöyle:

Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Niang.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.