BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  GÜNCEL

Trabzonu sokağa döken canlı bomba ve PKK tweet'i!

Sultanahmet'te şehit polis haberinin altına küfürlü yorum yazan ve PKK’yı öven 22 yaşındaki M.C.'nin tweet'i Trabzon'u karıştırdı...

Abone ol

İstanbul’da canlı bomba saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’la ilgili bir haberin altına küfürlü yorum yazan ve PKK’yı öven 22 yaşındaki M.C., Trabzon’un Of ilçesinde vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşları belediye başkanı ve diğer parti yöneticileri sakinleştirerek dağılmalarını sağladı.
 
Of’ta bugün meydana gelen olay şöyle gelişti: İstanbul’da şehit edilen Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’la ilgili facebook’ta paylaştığı bir haberin altına M.C. tarafından ’milli değerlere yönelik küfürlü ve PKK’yı öven’ yorum yazıldı. Bunun üzerine bir grup vatandaşın yaptığı araştırmada, bunu yazdığını belirlediklerini söyledikleri Ağrı nüfusuna kayıtlı M.C.’yi yakalayıp, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim etti.

M.C.’nin Emniyette olduğunu öğrenen ve binanın önünde toplanan vatandaşları ise Belediye Başkanı AK Partili Salih Sarıalioğlu, MHP İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu ve siyasi partilerin yöneticileri sakinleştirmeye çalıştı. Başkan Sarıalioğlu’nun konuşmasının ardından M.C.’ye tepki gösteren grup dağıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.