BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'da yüzler gülüyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Antalyaspor'a karşı avantajlı bir skor elde eden takımıyla iftihar ettiğini söyledi.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalyaspor'a karşı avantajlı bir skor elde eden takımıyla iftihar ettiğini söyledi.

Şener, maça ilişkin yaptığı değerlendirmede, amaçlarının kupada finale kalmak olduğunu ifade ederek, ''Aldığımız galibiyet çok iyi bir sonuç. Antalyaspor'da çok iyi top oynadı. Ama bizim takımda olağanüstü ve onlarla iftihar ediyorum. İnşallah Antalya'da da yenerek finale kalırız ve umuyorum öyle olacak'' dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş ise, Antalyaspor maçını geride bıraktıklarını belirterek, ligde, 29 Mart'ta Kayserispor'a karşı deplasmanda oynayacakları maçı düşünmeye başladıklarını söyledi.

Kayserispor'un kulüp olarak başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Güneş, ''Son haftalarda aldığı sonuçlar ile Kayserispor'u değerlendirmek doğru değil. Yönetiminden futbolcu kadrosuna kadar bu sezon çok büyük işler yaptılar. Yaptıkları tesisler, ekonomilerini düzeltmeleri ve genç futbolcuları kadrolarına katmaları önemli şeyler'' dedi.
Maçın zor geçeceğini belirten Güneş, ''Kayserispor bu sezonki yapılanması içerisinde olumsuz saha sonuçları almış olabilir. Ancak yapacağımız maç zor olacak. Güzel futbol oynuyoruz ama bunun devam etmesi gerekiyor. İşimiz kolay değil. Umuyorum orada güzel futbol oynayıp iyi bir sonuçla ayrılırız. Onlar da bu maçı çıkış maçı olarak görecektir'' diye konuştu.

''BİZ OLAMAZSAK KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞIYLA İLGİLENMİYORUZ''

Ligde herhangi bir takımın şampiyon olmasını istemelerinin söz konusu olmadığını vurgulayan Güneş, şöyle devam etti:
''Biz şampiyon olmak istiyoruz ve bu yolda savaşmak istiyoruz. İyi futbol oynayarak bu sonuca gitmeyi hedefliyoruz. Bu yıl biz gerideyiz. Biz olmadığımız zaman kim olursa olsun saygı ve tebrikle karşılarım. Bursaspor çok güzel çıkışlar yaptı. Camiası bu işe sahip çıktı ve bu seneki koşulları iyi değerlendirdi. Takım olarak hak ettikleri yerdeler şuanda. Şampiyon olursa tebrik ederiz ama o yada başkası olsun duygusu bende olmaz. Ben şampiyon olmalıyım, olmazsam hiçbir şeye karışmam.''