BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,75
ALTIN 2.419,96
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor’da kaleci korkusu

Spor Toto Süper Lig’in iki büyük takımı Galatasaray ve Beşiktaş, Trabzonsporlu kalecilerin peşine düştü. Sarı-kırmızılı ekip Onur Recep Kıvr...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in iki büyük takımı Galatasaray ve Beşiktaş, Trabzonsporlu kalecilerin peşine düştü. Sarı-kırmızılı ekip Onur Recep Kıvrak için diretirken, siyah-beyazlılar da Tolga Zengin’i renklerine katmak için girişimlerini sürdürüyor.
Spor Toto Süper Lig’in en iyi kalecileri arasında yer alan Onur Recep Kıvrak ve Tolga Zengin, İstanbul takımlarının gözdesi oldu. Galatasaray ve Beşiktaş, Trabzonspor’un iki milli kalecisini transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım Onur Recep Kıvrak’ın sözleşmesinde bulunan 7 milyon 500 bin Euro getiren serbest kalır maddesini kullanmak isterken, iki takım arasında geçmişte yaşanan sıkıntılardan ötürü yeni bir cephe açmama adına bu düşüncesinde geri adım attı. Avrupa takımlarının transfer listesinde yer alan Muslera’yı arzu ettiği bonservis bedeli karşılığında vermesi halinde Onur’u sözleşmede yer alan madde yerine daha yüksek bir bonservis bedeliyle transfer etmek için bordo-mavili takımın kapısını çalmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, iki ekip arasındaki buzları da eritmeyi planlıyor. Sıcak paraya ihtiyacı olan Karadeniz ekibinin ise yüksek bonservis bedele karşılığında Onur’un transferine yeşil ışık yakabileceği iddia ediliyor.
Beşiktaş ise Trabzonspor’un takım kaptanı Tolga Zengin için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlı takım kalede yaşadığı sıkıntılı milli kaleciyi transfer ederek gidermek isterken, bordo-mavili takım ise böyle bir teklif olması halinde buna hayır yanıtını vereceği belirtiliyor. Takım kaptanı ve aynı zamanda Trabzonlu olan kalecisini takımda tutmak isteyen Karadeniz ekibi, kaleci Onur’u ancak ret edilmeyecek bonservis bedeli karşılığında verebileceği belirtiliyor. Türkiye’nin en iyi kalecilerini elinde bulunduran Zeki Ayvaz ve 1461 Trabzon takımından transfer ettiği Fatih Öztürk gibi iki iyi kaleciyi de bünyesinde bulunduran Trabzonspor’un arzu ettiği bonservis bedelini bulması halinde, kalecilerden birini göndermesine yüksek ihtimalle bakılıyor.
Galatasaray ve Beşiktaş’ın Karadeniz ekibine resmi olarak teklif yapmadığı menajerler aracılığıyla nabız yokladığı öğrenildi.
(İHA)