BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57
HABER /  SPOR

Trabzonspor transfer atağında

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Türkiye genelindeki genç futbolcuları incelemeye aldı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de sezon sonu için transfer çalışmalarına erken başlayan yönetim kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Türkiye genelinde genç oyuncular üzerinde detaylı araştırmaya girişti.

İlk olarak Bank Asya Birinci Ligi'nde bir çok ismi takibe alan Özkan Sümer başkanlığındaki futbol izleme komitesinin, Kartalspor formasını giyen 17 yaşındaki genç oyuncu Yaser Hacımustafaoğlu'nun transferini bitirme noktasına geldiği öğrenildi.

Bu transfer için uzun zamandan beri uğraşan yönetimin, sezon sonunda Yaser'e resmi sözleşmeyi imzalatması bekleniyor.

MURAT CEYLAN VE İSMAİL KÖYBAŞI DA LİSTEDE

Gaziantepspor'un genç futbolcuları Murat Ceylan ve İsmail Köybaşı için de bonservis bedelleri konusunda araştırma yapan yönetimin, sezon sonunda 3-4 genç futbolcuyu kadrosuna katması bekleniyor.

Lig devam ettiği için Gaziantepspor yönetimi ile resmi görüşmelere başlamayan yönetimin, Murat Ceylan ve İsmail için sezon sonunda kırmızı - siyahlı kulübe resmi teklif yapması bekleniyor.

TABATA DA GÜNDEMDE

Bu arada yönetimin, takımın Avrupa kupalarına katılması durumunda yüksek miktarları gözden çıkararak Tabata'yı da kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı iddia edildi.