BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor şampiyonluk için resmi başvuru yaptı

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun kendilerine verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na ...

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun kendilerine verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu.
Sabah erken saatlerde Federasyon binasına gelen Hacıosmanoğlu, dilekçesini verdikten sonra Başkan Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştü. Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Hacıosmanoğlu, " Kulüp olarak resmi müracaat yapmamız gerekiyordu, onu yaptık. İsteğimiz, Türk futbolunun gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde hizmet etmesi ve herkesin de bu konuda üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmesidir. Sorunlar kişilerle ve kurumlarla değil, ahlakla alakalı…Futbol ailesi olarak kendi içimizde değiliz. UEFA ve FIFA’ya bağlıyız. Uygulamaların birbirine paralel olması lazım. Bugün UEFA’nın yaptırımları var, yarın da FIFA’nın olacak. Ortada bir adaletsizlik varsa bunun düzelmesi gerekiyor” dedi.
Fenerbahçe Kulübü’nün başkanlık seçimiyle ilgili bir soru üzerine Hacıosmanoğlu, konunun kendisini ilgilendirmediğini belirterek, "Bu kendi iç meseleleri. Onlar da bir imtihan veriyorlar. İnşallah imtihanlarına, söylediğimiz gibi ahlak ve adalet düşünceleri haiz olur ve genel kurulda ona göre karar verirler” diye konuştu.
(İHA)