BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor şampiyon ilan edilecek

Attığı gollerle Trabzonspor'u zirvede tutan Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili çarpıcı bir öneride bulundu.

Abone ol

2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe olarak görünse de Burak Yılmaz tersini düşünüyor. Şampiyonluk kupasıyla ilgili Yılmaz "İnanıyorum ki o kupa sonunda bize gelecek" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un yıldızı Burak Yılmaz, olay çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu iddia ederek her iki maçın tarafsız sahada oynanmasını istedi.

 Milliyet'ten Cemal Ersen Karabükspor maçının kahramanı Burak yılmaz ile konuştu. İşte yıldız oyuncunun sarı lacivertli takımı kızdıracak açıklamaları:

O KUPA BİZİM OLACAK
Geçen sezon takım olarak çok mücadele ettik. Çok fedakârlık yaptık. Tüm arkadaşlarım olağanüstü çaba gösterdi. Şampiyonluğun bizim hakkımız olduğunu biliyoruz. İnanıyorum ki o kupa sonunda bize gelecek. Bunu söylerken Fenerbahçeli oyuncuların da sonuna kadar hakkını veriyorum. Onlar da aynı inanç ve özveriyle sonuna dek çalıştı. Şike ve teşvik soruşturmasında futbolcuları ayrı tutuyorum. Yaşanan olaylarla hiçbir ilgileri olmadığını biliyorum. Emeklerine de saygı duyuyorum. Hepsi arkadaşımız ve kader birliği yaptığımız insanlar.

FENERBAHÇE MAÇLARI TARAFSIZ SAHADA OYNANSIN
En çok kafama takılan, 14. haftada oynayacağımız Fenerbahçe maçı ve rövanşı... Ortam öyle gerildi ki, bu maçta olay çıkmama ihtimali çok az. Hissediyorum. Birşeyler olacak. Tabii o maçta olursa rövanşını düşünemiyorum bile. Aklımdan geçen şu; iki maç da tarafsız sahada oynansın. İzmir, Ankara, ne bileyim? Büyüklerimiz uygun görürse bu yöntem ile daha fazla çirkinliklerin yaşanmasının önüne geçilebilir.