BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Lazio maçı canlı yayın (UEFA Avrupa Ligi)

Trabzonspor Lazio maçı ne zaman?, Trabzonspor Lazio maçı nerede?, Trabzonspor Lazio maçı saat kaçta?, Trabzonspor Lazio maçı izle, Trabzonspor Lazio maçı canlı

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, İtalyan ekibi Lazio ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek...  
  
MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN... 

İlk maçında Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımını deplasmanda 2-1 mağlup ederek gruba iyi başlayan bordo-mavililer, Legia Varşova'yı sahasında 1-0 yenen Lazio'yu mağlup ederek ikinci hafta sonunda liderlik koltuğunda yer almayı hedefliyor.

Avrupa aranasında en son 23 Şubat 2012'de PSV Eindhoven'e 4-1 yenilen ve o tarihten sonra 586 gündür mağlubiyet görmeyen Kardeniz ekibi, yoluna kayıpsız devam etmeye çalışacak. 

İsveçli hakem yönetecek

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3 Ekim perşembe 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson, yönetecek. Hansson'un yardımcılıklarını ise Fredrik Nilsson ve Joakim Flink yapacak.

Bordo-mavili takımda Torku Konyaspor maçında sakatlanan Soner'in haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Karadeniz ekibinin Lazio karşısına Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Colman, Adrian, Yusuf, Malouda ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor. 

TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN