BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor-Kukesi maçı hangi kanalda yayımlanacak?

Trabzonspor Kukesi maçının canlı yayın linkini arayan futbol severlere bir müjde geldi! Trabzonspor'un bugün UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Kukesi maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Abone ol

Trabzonspor Kukesi maçını canlı izlemek isteyen futbol severlere müjde! Trabzonspor Kukesi karşılaşmasının tüm gelişmelerini İnternetspor ekibi olarak siz değerli futbol severlerle paylaşacağız. İşte Trabzonspor Kukesi maçına dair tüm detaylar.

Eleme maçlarını yayınlayan D-Smart ile Trabzonspor'un iç saha maçlarını ve eleme maçları ile ilgili yaptığı anlaşma Play-Off mücadelesinde dış saha maçını kapsamadığı ifade ediliyor.

Bu nedenle Bordo-Mavililerin bugün Kukesi ile 20:30'da Arnavutluk'ta yapacağı karşılaşmanın yayın haklarını Saran Grubu satın aldığı ve bu grubun da Türkiye'de ki çeşitli televizyonlar ile yayın hakları konusunda pazarlık halinde olduğu kaydediliyor.

Bu televizyonlardan bugün sosyal medyada Kanal D'nin ismi ön plana çıktı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada ise Kanal D ile anlaşma sağlandığı ve bugün 20:30'da maçın yayınlanacağı kaydedildi.