BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  SPOR

Trabzonspor eksik çalıştı

Trabzonspor, Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Abone ol

Trabzonspor, 26 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları bulunan Yattara, Ömer Rıza, Celaleddin ile kadro dışı bırakılan Fatih Akyel yer almadı.

Antrenmanda futbolcular koşunun ardından yarım alanda çift kale maç yaptılar. Çift kale maçın ardından teknik direktör Doğan, Umut ile özel olarak ilgilendi. Burnundan ameliyat olan Ersen Martin de antrenmana katılırken, çift kale maçta yer almadı. Sakatlığı düzelen kaleci Tolga da idmana katıldı. Teknik direktör Doğan antrenman sahasında Ersen Martin ile yaklaşık 10 dakikalık bir görüşme yaptı.

EKSİK KADRO
Ligin son 5 haftasını 1 puanla kapatan Trabzonspor'da, Fenerbahçe maçı öncesi Fatih Akyel'in de kadro dışı bırakılmasıyla kadroda eksikler arttı. Sakatlıkları bulunan Yattara, Ömer Rıza, Celaleddin, kart cezalıları Musa, Hasan ve Çağdaş'ın yanı sıra Fatih Akyel de Fenerbahçe maçında yer almayacaklar. Çağdaş ve Fatih Akyel gibi iki stoperi cezalı olan bordo-mavili takımda Ufukhan'ın Stepanov ile birlikte görev alması bekleniyor. Musa Büyük'ün yerine ise Feridun'un Fenerbahçe maçında oynayabileceği öğrenildi. Trabzonspor'da, kötü sonuçların ardından basın mensuplarına yasaklar getirildi. Basın mensupları bundan sonra 10 dakika önce idman sahasına alınacak.