BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.434,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzonlulardan yayla safarisi

Isuzu Karadeniz Bölge Bayii Saraçlar Otomotiv, müşterileri ile birlikte yayla safari düzenledi.

Abone ol

25 araçla düzenlenen safariye Isuzu D-Max sahipleri katıldı. Saraçlar Plaza önünde buluşan D-Max sahipleri birlikte yaptıkları sabah kahvaltısının ardından Trabzon'da şehir turu attı.

Rize şehir merkezinde çay molası veren safariciler Çayeli, Pazar ve Çamlıhemşin ilçelerinde şehir turu attıktan sonra Isuzu D-Max sahipleri daha sonra Ayder Yaylası'na vardı. Burada yenen öğle yemeğin ardından Ayder' Yaylası'nda düzenlenen yayla şenliklerine katılarak horon oynadılar .

Ayder'in eşsiz güzelliği altında stres atan D-Max sahipleri daha sonra Trabzon'nun, doğa harikası olan Uzungöl beldesine hareket ettiler. Uzungöl'de coşku ile karşılanan safariciler bura da konakladı.

Canlı müzik eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından horon oynayan Isuzu D-Max sahipleri, Uzungöl'ün ormanlarından meşale eşliğinde gece yürüyüşü yaptı.

Safari'nin ikinci etabında Uzungöl Yamaç Paraşütü şenlikleri ile Uzungöl Doğasporları Derneği'nin onur konuğu olarak açılışa katılan Isuzu D-Max sahipleri daha sonra yaylalara çıkarak safarinin keyfini yaşadılar.

Karaseder Yaylası'nda öğle yemeği yiyerek piknik yapan safariciler çeşitli oyunlar oynayarak stres attılar. 35 derece sıcaklığın altında da karın keyfini çıkaran D-Max sahipleri araçların performanslarını da denemeyi ihmal etmediler. Doğa'nın eşsiz güzelliği ile birlikte yaylardan aşağıya inen D-Max sahipleri Uzungöl'de dinlendikten sonra Trabzon Isuzu Plaza önünde safariye sonlandırdılar.

Isuzu Karadeniz Bölge Bayii Sinan Saraç, şirket olarak gerçekleştirdikleri organizasyonla müşterilerine keyifli anlar yaşatmak istediklerini, belirterek "Ama asıl hedefimiz dağ ve yayla turizmi için son derece elverişli olan bölgemizin bu özelliğini ortaya çıkartmaktı. Bunun yanında bu zor yollarda araçlarımızın performanını gördük ve son derece memnun olduk.

Müşterilerimiz safariye aileleri ile katıldı. Ortaya tahmin ettiğimizden çok daha güzel bir görüntü çıktı" diye konuştu.

Yayla safarinin ilk kez geçen yıl başlattıklarını belirten Saraç, "Bunu başlatmamızdaki amaç Trabzon ve bölgenin gerçekten güzel olan yerlerini tanıtmaktır. Bu yıl etkinliğimizin ikincisini yapıyoruz. Bu yıl geçen seneden iki kat katılım var.

İnşallah bundan sonraki yıllar daha da bunu artırarak Trabzon'un, Karadeniz'in gezilmesi gereken, görülmesi gereken tüm yaylaları, turizme açık olan tüm bölgelerini biz tanıtmak istiyoruz. Bunun için bu yayla safarilerini düzenliyoruz.

Bundan sonraki yıllarda da katılımı daha geniş tutarak, yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı ve daha güzel etkinliklerle halkımızla birlikte olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.