BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37
HABER /  GÜNCEL

Trabzon teşekkürü

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynadıkları Trabzonspor maçında sorun yaşamadıkları için görevlilere teş...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynadıkları Trabzonspor maçında sorun yaşamadıkları için görevlilere teşekkür etti.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan teşekkür mesajında, "Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 2. haftasında Trabzon’da oynadığımız maçın öncesinde, Trabzon Havalimanı’ndan başlayarak konakladığımız şehir olan Rize’ye kadar kafilemizi bir an olsun yalnız bırakmayarak maç sonunda tekrar havalimanına sorunsuz bir şekilde ulaşmamızı sağlayan; Trabzon Valiliği’ne, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne, Rize Valiliği’ne, Rize Emniyet Müdürlüğü’ne, geçiş noktalarında görev yapan İl/İlçe Jandarma Komutanlığı personellerine, devletin çeşitli birimlerinde görevli olan tüm güvenlik çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız. Gerekli önlemler eksiksiz bir biçimde alındığında ’sıfır sorun’ ile karşılaşıldığını net bir biçimde gösteren devlet görevlilerinin ve kolluk kuvvetlerimizin bu çalışmasının bundan sonra oynanacak olan karşılaşmalara da örnek teşkil etmesini temenni eder, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız" denildi.
(İHA)