BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.489,30
HABER /  GÜNCEL

Trabzon iki futbolcuyla anlaştı

22 yaşındaki forvet oyuncusunun fiyatının ve anlaşma şartlarının daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Abone ol

Sevilla'dan transfer edilen Zokora'dan sonra gözünü forvet transferine çeviren Trabzonspor'un, Belçika'nın Westerlo takımında forma giyen Paulo Henrique ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Başkan Sadri Şener'in de katılımıyla gerçekleştirilen transfer görüşmesinin ardından resmi imzaların atılabileceği bildirildi.

Bu sezon 31 maçta 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 22 yaşındaki forvet oyuncusunun fiyatının ve anlaşma şartlarının daha sonra açıklanacağı belirtildi.

TRABZONSPOR ROMARİC İLE ANLAŞTI

Sevilla'dan Zokora'yı transfer ederek gündem yaratan Trabzonspor, aynı takımda forma giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Romaric ile de anlaşmaya vardı.

Bu futbolcunun bonservis bedeli için kulübüne 3 milyon Euro ödemeyi kabul eden yönetim, Sevilla kulübüne teminatları gönderdi ve cevap bekliyor. İspanyol kulübünün de bir iki gün içerisinde Bordo-Mavili kulübe olumlu cevap vermesi bekleniyor. Yüksek şut isabeti ve pas isabet oranıyla tanınan Romaric, bu sezon Sevilla formasıyla 26 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırdı. Toplam 1559 dakika sahada kalan 27 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.