BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  GÜNCEL

Trabzon hava durumu kar ne kadar sürecek?

TRABZON hava durumu tahmini meteorolojiden geldi. Trabzon'da hava sıcaklığı düşerken kar yağışı 08.12.2016 perşembe günü öğlene kadar devam edecek. İşte Trabzon hava durumu tahmini.

Abone ol

Meteorolojiden Trabzon için gelen son hava durumu tahminlerine göre kar yağışı bugün yani 8 aralık perşembe günü öğlen saatlerine kadar etkili olacak. Trabzon'da kar yağışının ardından dondurucu soğuklar bekleniyor.

Meteoroloji yayınladığı son hava durumu raporunda Orta ve Doğu karadenizdeki illeri kar yağışına karşı uyardı. Kar yağışı Sinop, Amasya, Çorum, Samsun, Rize, Trabzon, Ordu, Tokat, Gümüşhane, Artvin ve Ardahan illerinde etkili oluyor.

Bu illerde etkili olan kar yağışının yüksek yerlerde 20 santimi aşan kar bırakması bekleniyor.

TRABZON HAVA DURUMU

Türkiye önümüzdeki hafta da yeni bir soğuk havanın ve kar yağışı dalgasının etkisi altına giriyor.

BÜNYAMİN SÜRMELİ'NİN HAVA DURUMU TAHMİNİ

CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli ise yaptığı hava durumu tahmininde şu bilgileri verdi;

-Bu hafta sonu sıcaklıklar artıyor, ardından soğuk hava geliyor. Ayın 13, 14'ünden itibaren sıcaklıklarda sert bir düşüş var. Önce Marmara'da, Karadeniz'de ardından iç bölgelerde sıcaklık düşecek. Sıcaklıklar normallerin biraz altında ama yağış da normallerin biraz altında. Bu bize şunu anlatıyor. Kar yağışlarımız biraz daha fazla olabilir oransal olarak gelen yağışlara göre. Ama yağışın kendisi biraz daha az olacak gibi. Ocakta belki bir değişim olabilir.