BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  GÜNCEL

Trabzon basınında ilginç İnter manşetleri

Trabzon'da yayımlanan gazeteler, İnter'i deplasmanda 1-0 yenen Trabzonspor'u manşetlerine taşıdı.

Abone ol

İlk sayfasının tamamını galibiyete ayıran Karadeniz Gazetesi, ''alINTERi'' manşetiyle çıktı.

''Orası Milano da olsa bize her yer Trabzon'' üst başlığını kullanan gazete, ''Devler sahnesinde fırtına koptu. Trabzonspor, Inter'i Giuseppe Meazza'nın çimlerine gömdü'' yorumunu yaptı.

İNlettik, TERlettik

Manşetinde ''İNlettik, TERlettik, galibiyeti hak ettik'' başlığıyla haberi duyuran Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi, ''Trabzonspor, tam 28 yıl sonra bir kez daha Inter ile kozlarını paylaştı. Bordo-mavililer yine bir 14 Eylül akşamı İtalyan devine sahayı dar etti'' yorumunda bulundu.

TFF'YE TEPKİ

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi, ''Şampiyonun öfkesi'' manşetini atarak, ''Kaplanlar şampiyonluk hakkını teslim etmeyen TFF'ye İtalya'dan mesaj verdi'' ifadesini kullandı. 

FIRTINAYLA TANIŞTI

''Avrupa'nın devleri Fırtına'yla tanıştı'' başlığını kullanan gazete, ''Trabzonspor İtalyan futbolunun yıldızlar topluluğu Inter takımına sahayı dar etti'' diye yazdı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ DEV GÖRDÜ

Kuzey Ekspres Gazetesi ise ''Şampiyonlar Ligi dev gördü'' manşetiyle çıktı. Gazete, ''Dev aynasındaki Inter'i dağıttık'' başlığıyla verdiği haberinde, ''Tüm dünya gerçek şampiyonu gördü. UEFA kararıyla Şampiyonlar Ligi'ne alınan Türkiye'nin gerçek şampiyonu Trabzonspor, Italya'da destan yazdı'' ifadesini kullandı.

''Trabzonspor kasırgası İtalyan devini yuttu'' manşetiyle çıkan Taka Gazetesi'nin haberinde, ''Tarih böyle yazılır. Türkiye'nin haklı şampiyonu, Inter'den 28 yıl sonra hem rövanşı aldı, hem de camiasına haklı bir gurur yaşattı'' denildi.

FIRTINA İNTER'E PATLADI

Türksesi Gazetesi'nde ise ''Fırtına Inter'e patladı'' başlığıyla ilk sayfadan verilen haberin devamında, ''Bordo-mavililer tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yaptı. Inter'e konuk olan Fırtına, Giuseppe Meazza Stadı'nı İtalyanların başına yıktı'' denildi.