BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.419,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tosyada engelliler sergisi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Engeliler Haftası kapsamında bir rehabilitasyon merkezi tarafından "Eğitim tüm engelleri aşar" konulu sergi düzenlendi.

Abone ol

Tosya Özel Al Gelincik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan serginin açılışına Tosya Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Garnizon Komutanı Himmet Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Sağpazar, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Kaymakam Arslan Yurt, "Çocuklarımızı topluma kazandırmak, bir şeyleri başardıklarını göstermek, onların yaşadıkları topluma daha sıkı bağlarla bağlanmalarını sağlar. Hepimiz birer özürlü adayıyız, yarın engelli olmayacağımızı nerden bilelim? Onun için engelli kardeşlerimize sahip çıkalım, onlara her konuda destek verelim, toplumda engelli bireyleri içimize katalım, onların dertlerini paylaşalım. Eğitimde hiçbir fert feda edilmez" dedi.

Kaymakam Yurt'un konuşmasının ardından serginin açılışı yapıldı. El işi, resim, süslemeler, ev ekonomisi, ağaç işleri, mozaik ve çeşitli el emeği eserlerin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.