BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Tornavidacı subaylar gözaltında

Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği kazayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

Abone ol

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde yapılan inceleme sona erdi.

11'i muvazzaf asker 16 kişi gözaltına alındı. Helikopterden cihazları söktüğü iddia edilen 2 kişi de gözaltına alınanlar arasında bulunuyor.

Söz konusu helikopter kazasına ilişkin soruşturmayı yürüten Malatya Özel Yetkili Savcılığının kararıyla Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün de aralarında bulunduğu bazı adreslerde inceleme başlatılmıştı.

Karar doğrultusunda, dün sabah saatlerinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde başlatılan inceleme saat 04.15'te sona erdi.

MALATYA'DA GÖZALTINA ALINAN İKİ MUVAZZAF ASKER, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Malatya'da gözaltına alınan iki muvazzaf asker, sağlık kontrolünden geçirildi.

Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığının talebiyle başlatılan aramalar kapsamında Malatya'da gözaltına alınan ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanan mufazzaf askerler Ersöz S. (42) ile Mehmet Ç. (38), sağlık kontrolu için Beydağı Devlet Hastanesine getirildi.

İki asker, sağlık kontrolünen ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.