BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,42
HABER /  GÜNCEL

Tören alanından geçerken yakalandı!

ADANA'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında hareketli dakikalar yaşandı. Elindeki poşetle tören alanına girmeye çalışan kişi polisin sözlü uyarılarına aldırmayınca olanlar oldu.

Abone ol

ADANA'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapıldığı tören alanından geçmeye çalışırken polis müdahalesiyle durdurulan elektrikli bisiklette kaçak sigara ele geçirildi.

Kentteki kutlamalarda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerince törenin gerçekleştirildiği Uğur Mumcu Meydanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Yüksek binalarda keskin nişancı polisler, tören alanının çevresinde ise çok sayıda üniformalı ve sivil ekip görev aldı. Bir polis helikopteri de tören süresince gözetleme görevi yaptı.

SİLAHLA DURDURDULAR

Tören sırasında, içi dolu bir poşetle alana girmeye çalışan elektrikli bisiklet sürücüsü Mehmet A. (22) polis ekiplerince durdurulmak istendi. Sözlü uyarılara rağmen yoluna devam eden sürücüyü, polisler silah doğrultarak durdurdu.

KAÇAK SİGARA BULUNDU

Sürücü etkisiz hale getirildikten sonra elektrikli bisikletteki poşette yapılan aramada çok sayıda kaçak sigara bulundu.

Zanlı Mehmet A, hakkında işlem yapılmak üzere Yarbaşı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.