BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
HABER /  GÜNCEL

Topu hakem verdirtmedi

Dün oynanan karşılaşmada Bursaspor’a golü attıktan sonra kale arkası tribünün önündeki top toplayıcı çocuktan meşin yuvarlağı isteyen Burak ...

Abone ol

Dün oynanan karşılaşmada Bursaspor’a golü attıktan sonra kale arkası tribünün önündeki top toplayıcı çocuktan meşin yuvarlağı isteyen Burak Yılmaz, ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Çocuktan bir süre topu alamayan golcü oyuncuya topun verilmemesini maçın çizgi hakeminin söylediği öğrenildi.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in açılış haftasında deplasmanda Bursaspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların golcü oyuncusu Burak Yılmaz, mücadelenin 52. dakikasında attığı golden sonra açık kale arkası tribününe doğru hareketlendi. Top toplayıcı çocuktan topu isteyen Yılmaz, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Top toplayıcının topu vermek istememesi üzerine reklam panolarının üzerinden atlayan golcü oyuncu, topu çocuğun elinden zorla aldı. Hamile eşine selam göndermek için topu formasının altına sokan Yılmaz, gol sevincini gerçekleştirdi.
Bu olayın ardından Bursaspor’un altyapısında forma giyen top toplayıcıya yeşil-beyazlı taraftarlar da destek çıktı. Timsah’ın U15 takımında oynayan 15 yaşındaki Çağatay Yılmaz’a, o esnada Burak Yılmaz’a topu vermemesini maçın çizgi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu’nun söylediği bildirildi. Ayrıca bir süre topu vermemek için direnen Çağatay Yılmaz’a golcü oyuncunun ‘Topu ver lan’ diye bağırdığı öğrenildi.
(İHA)