BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Toprakkale Belediyesi'ne araç takviyesi

Osmaniye'nin Toprakkale Belediyesi araç filosuna, hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı alındığı bildirildi.

Abone ol

Toprakkale Belediyesi'ne 7 metreküp kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı alındı.

Yeni çöp aracının hizmete girmesi için düzenlenen törende kurban kesildi ve Kuran-ı Kerim okutuldu. Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal yeni çöp aracının anahtarını yeni aracın şoförü Ahmet Arısan' a teslim etti.
Toprakkale Belediyesi'nin yeni çöp aracı ile araç parkını biraz daha genişlettiğini dile getiren Başkan Şanal şöyle devam etti:

"Yeni çöp toplama aracı, daha temiz bir Toprakkale hedefimizde işlerimizi daha da kolaylaştırarak, bize zaman anlamında da hız kazandıracaktır. Çöp aracının belediyemize kazandırılmasında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Belediye olarak daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek için daha iyi ve daha yeni bir çöp toplama aracı aldıklarını belirten Şanal: "İlçe temizliğine çok önem veriyoruz. Daha temiz bir Toprakkale için kısıtlı imkânlarla elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bununla kalmayıp bir çöp toplama aracı daha alacağız. Yeni alacağımız araç daha büyük olacak. Her şey Toprakkale için. Tüm Toprakkale' ye, Toprakkaleliler’e hayırlı olsun" dedi.

Başkan Şanal yenilenen çöp toplama araçları konusunda sadece Belediye olarak yoğun çalışmanın yetmeyeceğini vatandaşların da bu konuda duyarlı olması gerektiğini kaydetti.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği törene Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirci, Belediye Meclis üyeleri, Eski Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz ve muhtarlar katıldı.