BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Toprak Sağlam Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri belli oldu. Fatih dizisinde Bizans kraliçesi Teodora'yı canlandıracak olan Toprak Sağlam kimdir nereli kaç yaşında? Toprak Sağlam ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri belli oldu. Dizinin henüz fragmanı yayınlanmasa da heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Dün Kenan İmirzalıoğlu'nun saçsız fotoğrafının paylaşılmasının ardından dizide Bizans kraliçesini Toprak Sağlam canlandıracak. Peki Toprak Sağlam kimdir? TOPRAK...

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri belli oldu. Fatih dizisinde Bizans kraliçesi Teodora'yı canlandıracak olan Toprak Sağlam kimdir nereli kaç yaşında? Toprak Sağlam ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri belli oldu. Dizinin henüz fragmanı yayınlanmasa da heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Dün Kenan İmirzalıoğlu'nun saçsız fotoğrafının paylaşılmasının ardından dizide Bizans kraliçesini Toprak Sağlam canlandıracak. Peki Toprak Sağlam kimdir?

TOPRAK SAĞLAM KİMDİR?

Bodrum Masalı dizisinden tanıdığımız Toprak Sağlam üstün performansıyla dikkat çekiyor. 32 yaşında olan güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar bölümünü birincilikle bitirdi. Uzun süre Düzce'de yaşayan Toprak Sağlam, Trabzonlu bir baba ile Artvinli bir annenin kızı.

İnstagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen Toprak Sağlam, Beyaz Tv'de bir dönem sunuculuk yaptı.