BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.506,18
HABER /  MAGAZİN

Toplu taşımada ünlü var! Herkesi metroya binmeye davet etti

Toplu taşıma kullanan ünlüler kervanına şarkıcı Ebru Yaşar da katıldı. Ebru Yaşar fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına şu notu düştü: "Bugün hayatı kolaylaştırdım ve her yere metroyla gittim... Toplu taşıma kullanalım.. Trafik engeli olmadan, ucuz en kıymetlisi de zamandan tasarruf"

Abone ol

Ebru Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'da erken seçim yapılacağını açıklamasından sonra derin bir "Oh" çektiğini belirtmişti. Ebru Yaşar, "Türkiye'ye yararlı olacağına inandığım Cumhurbaşkanlığı sisteminin bir an önce tam anlamıyla yürürlüğe girmesini istiyorum" diyerek gündem olmuştu.

Toplu taşıma kullanan ünlüler kervanına şarkıcı Ebru Yaşar da katıldı. Ebru Yaşar fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Bugün hayatı kolaylaştırdım ve her yere metroyla gittim... her şeye yetiştim trafik stresi yaşamadım... Yaşasın metro! Toplu taşıma kullanalım.. Trafik engeli olmadan, ucuz en kıymetlisi de zamandan tasarruf" Zamandan tasarruf etmek isteyen Yaşar, soluğu metro istasyonunda aldı.


Ebru Yaşar: Cumhur ittifakını destekliyorumEbru Yaşar: Cumhur ittifakını destekliyorumEbru Yaşar: Cumhur ittifakını destekliyorumEbru Yaşar: Cumhur ittifakını destekliyorumHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN