BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.492,17
HABER /  GÜNCEL

Topbaş'tan Sarai cinayeti açıklaması

İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş, Sarai Sierra cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Abone ol

Topbaş, Sarai’nin cesedinin atıldığı tarihi surlarla ilgili değerlendirmesinde de “2013 yılının sonuna kadar tarihi surlarla ilgili planlanmamış alan kalmayacak.” dedi.

İSTANBUL DÜNYANIN DİĞER KENTLERİNDEN DAHA GÜVENLİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa sanayi alanındaki kentsel dönüşüm projesi ile ilgili programa katıldı. Burada basın mensuplarının Sarai Sierra cinayeti ve tarihi surların güvenliği ile ilgili sorularını cevaplayan Topbaş, Sarai’nin ailesine başsağlığı dileğinde bulunarak sözlerine başladı. Tarihi Yarımada’yı çevreleyen surlarla ilgili Topbaş, “Tarihi Yarımada’yı çevreleyen surlarla ilgili 2013 yılının sonuna kadar planlanmamış bir alan kalmayacak. Şunu özellikle ifade edebilirim ki; İstanbul dünyanın diğer kentlerinden daha güvenli. Bu cinayet vahşetin bir yansımasıdır.” ifadelerini kullandı.

FAİLLER BULUNACAK

Emniyet teşkilatının cinayetin faillerini bulmak için çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Topbaş, “Mutlaka failler bulunacak. Çalışmalar sürüyor. Emniyet teşkilatımızla bütün alanlarda müşterek çalışmalar yapmaktayız.” şeklinde konuştu.