BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53
HABER /  GÜNCEL

Topbaş ölümden döndü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş trafik kazası geçirdi

Abone ol

Topbaş'ı Floransa ziyareti dönüşünde Atatürk Havalimanı apronunda taşıyan VİP minibüsün kaza yapması sonucu 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Topbaş kazadan yara almadan kurtuldu.

Floransa’daki UCLG Dünya Konseyi Toplantısına katılan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yurda döndü. THY ait bir uçakla 17.00’da Bologna’dan İstanbul’a gelen Kadir Topbaş ve beraberindekileri uçağın altından alarak VİP salonuna taşıyan TGS’ye ait minibüs kaza yaptı.

4 KİŞİ YARALANDI

Beraberindeki heyet ile birlikte Bologna’dan THY ait bir uçakla İstanbul’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı uçaktan alıp VIP salonuna taşıyan TGS’ye ait VIP otobüsü ile DHMİ’ ye ait ‘Follow me’ aracı çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hafif şekilde yaralanırken yaralılar Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralanan Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Bürosunda görevli Cem Kaan Gündoğar’ın tedavisinin ayakta yapıldığı öğrenilirken diğer 3 yaralının havalimanı personeli olduğu öğrenildi.