BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  DÜNYA

TOP OYNARKEN ÖLEN GENÇ KIZDAN GERİYE KALANLAR...

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, arkadaşını ziyarete gelen 20 yaşındaki üniversiteli genç kız, yakan top oynarken yere yığılmasının ardından kal...

Abone ol

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, arkadaşını ziyarete gelen 20 yaşındaki üniversiteli genç kız, yakan top oynarken yere yığılmasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Poşul’dan geriye sosyal paylaşım sitesindeki neşeli halleri ile çektirdiği fotoğrafları kaldı.
Olay, Bursa’nın Mudanya İlçesi Eğitim Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde meydana geldi. Mudanda’ya dostlarını ziyarete gelen Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünde okuyan 20 yaşındaki Yasemin Poşul, site bahçesinde arkadaşları ile yakan top oyunu oynarken bir anda yere yığıldı. Hareketsiz bir şekilde yerde yatan Poşul için çağrılan 112 Acil Servis ekipleri genç kızı Bursa Devlet Hastanesine kaldırdı. Giresun’da Görele İlçesinde oturan Ayşe ve Hasan Hüseyin Poşul çiftinin kızı olan Yasemin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yasemin Poşul’un cesedi kesin ölümünün belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Mudanya Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturması sürüyor.
Poşul’dan geriye Facebook hesabındaki neşeli fotoğrafları kaldı.
(İHA)