BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Söz dizisinin sevilen oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın rol arkdaşı Aybüke Pusat'la aşk yaşadığı ortaya çıktı. peki Tolga Sarıtaş kimdir? Gelin hep beraber yakışıklı oyuncunun hayatına bir göz atalım. TOLGA SARITAŞ KİMDİR; Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 İstanbul doğumludur. Aslında Sivaslıdır ama istanbul’da doğmuştur. Eğitim hayatını ve çocukluğunu da İstanbul’da geçiren yakışıklı oyuncu, lise eğitimini tamamladıktan sonra...

Söz dizisinin sevilen oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın rol arkdaşı Aybüke Pusat'la aşk yaşadığı ortaya çıktı. peki Tolga Sarıtaş kimdir? Gelin hep beraber yakışıklı oyuncunun hayatına bir göz atalım.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR; Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 İstanbul doğumludur. Aslında Sivaslıdır ama istanbul’da doğmuştur. Eğitim hayatını ve çocukluğunu da İstanbul’da geçiren yakışıklı oyuncu, lise eğitimini tamamladıktan sonra tamamen oyuncu olmaya yönelmiştir.

Çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştır. Bunun yanı sıra müzik gruplarında bateri ve gitar çalmaya başlamıştır. Yer aldığı birkaç projeden sonra, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Şehzade Cihangir rolüyle adını duyurmuştur.

 Kanal D ekranlarında yer alan ‘Güneşin Kızları’ dizisinde de bir zamanlar başrolü canlandıran yakışıklı oyuncu, şimdilerde Söz dizisiyle izleyici karşısına çıkmaktadır.