BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.433,98
HABER /  MAGAZİN

Tolga Pancaroğlu kimdir sevgilisinin çıplak videolarını çekip... Skandal!

Tolga Pancaroğlu sevgilisi Eda Pera Küçük'e şiddet uygulamasıyla gündeme geldi. Oyunculuk yapan Tolga Pancaroğlu hakkında soruşturma açıldı. Peki kimdir bu Tolga Pancaroğlu aslen nereli kaç yaşında? Eda Pera Küçük'ün sosyal medyadan yardım istemesiyle gündeme gelen Tolga Pancaroğlu'na gelin yakından bakalım.

Abone ol

Uzun zamandır beraber olan Tolga Pancaroğlu ile Eda Pera Küçük arasında şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Eda Pera Küçük yaptığı paylaşımla sevgilisi Tolga Pancaroğlu tarafından şiddete uğradını söyledi. Bir anda gündem düşen Tolda Pancaroğlu özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

“Baba Can’dır” adlı dizide rol alan Tolga Pancaroğlu’nun sevgilisi Eda Pera Küçük, şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa başvurduğunu açıkladı. Küçük, “Tolga, ilişkimizin birinci yılından sonra beni dövmeye başladı. Ayrıldım ama üç hafta sonra tekrar barıştık. Ancak şiddet uygulamaya devam etti. ‘Ben oyuncuyum, benim dediğim olacak. Sen evde oturacaksın, çalışmayacaksın’ diyordu. Gizlice çektiği videolarımla tehdit ettiği için ondan ayrılamıyordum” diye konuştu.

Tolga Pancaroğlu ile sevgilisi instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşıyor. Tolga Pancaroğlu konuyla ilgili sessizliğini korurken yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor.

TOLGA PANCAROĞLU KİMDİR? Tolga Pancaroğlu, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamdı. 2010 yılında rol aldığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.Şu anda ise TRT ekranlarında yayınlanan; başrolü Settar Tanrıöğen, Uraz Katgılaroğlu, Berna Koraltürk, Melis Tüzüngüç ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Baba Candır dizisinin kadrosunda yer almakta ve Egemen karakterini canlandırıyor.