BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,01
HABER /  MAGAZİN

Tolga Mendi kimdir nereli Yeni Gelin dizisi Hazar'ına bakın

Show Tv'de cumartesi akşamları ekrana gelen Yeni Gelin dizisinde Hazar karakterini canlandıran Tolga Mehdi merak ediliyor. Peki kimdir bu Tolga Mendi nereli kaç yaşında? Tolga Mendi sevgilisi var mı soyadı ne demek? Tolga Mendi ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Beyaz Show'a dün akşam Yeni Gelin dizisi oyuncuları konuk oldu. Yeni Gelin dizisinde hem yakışıklılığıyla hem de oyunculuğuyla dikkat çeken Tolga Mendi'nin özel hayatı merak ediliyor. Gelin hep birlikte Tolga Mendi'ye bakalım.

Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Tolga Mendi aslen Adanalı. Memleketi Adana'da çekimleri devam eden Yeni Gelin dizisinden oldukça mutlu olduğu belli olan Tolga Mendi 24 yaşında. 

Hayatında biri olmayan Tolga Mendi sıklıkla instagram'dan fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Çukurova Üniversitesi'nde okuluna devam eden Mendi, inşaat mühendisliği okuyor. 

98 KİLOYDUM ŞİMDİ SIX PACK’LERİM VAR

Arkadaşlarının ona panda diye hitap ettiğini söyleyen Mendi, lise son sınıfa kadar 98 kilo olduğunu söyledi. Mendi, kilo verme sürecini de şöyle anlatıyor: “Üniversite sınavına gireceğim dönem kafayı takmıştım, ya eczacı ya da inşaat mühendisi olacaktım. 2 sene üniversite sınavına hazırlandım. O zaman tek sosyal aktivitem yemek yemekti. En son bir baktım 98 kilo olmuşum. LYS'ye girdim, çıktım, spora başladım. Ve yaklaşık 9 ay sonra six pack'leri olan değişik bir adam oldum. 79 kiloya düştüm ama kaslıydım tabii.” İstanbul'a geldiği dönemde para kazanmak için Arap turistlere rehberlik yaptığını belirten Tolga Mendi “Kuzenlerim Arapları gezdiriyordu araçlarla. Ben de onlara yardımcı oluyordum. Bir nevi tur rehberliği yapıyordum onlara” dedi.