BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  MEDYA

Tolga Karel yeniden Survivor'da büyük süpriz

Survivor eski yarışmacılarından Tolga Karel Dominik'e geldi Acun Ilıcalı ve ekibini ziyaret etti. Tolga Karel Survivor'a özel açıklamalar yaptı.

Abone ol

Survivor eski sezon yarışmacılarından Tolga Karel yeniden Dominik Cumhuriyeti'nde. Survivor All Star başlamadan önce kadro oluşturulma aşamasında Tolga Karel'in adı sürekli konuşuldu. Tolga Karel yeni sezon Survivor All Star'da kadro dışı kaldı fakat Dominik ile gönül bağını hiç koparmadı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Tolga Karel, Dominik Cumhuriyeti'nde Acunmedya ekibini ziyaret etti. Geçen sezon yaşadığı anılarının yeniden canlandığını belirten Karel, ayrıca bu sezon Survivor All Star'da yarışan birbirinden güçlü yarışmacılar hakkkında da değerlendirmelerde bulundu.

ADANIN TAPUSUNU ÜSTÜME YAPICAKTIM

Dominik'te çok güzel anılarım var, geçen seneden kendime bir ada yapmıştım. O ada da 3 gün yaşadım tek başıma adanın tapusunu üstüme yapacaktım ama olmadı yarışma bitti. Çok güzel dostluklarım oldu. Geçen sezon yarışmada çok açlık yaşadık. Çok istediğim bir şey vardı. Buraya Survivor olarak değil de tamamen tatil amaçlı gelmek istedim.

ekran-resmi-2015-04-02-10.26.44.png

SURVIVOR ALL STAR FAVORİM...

Ben kişilik olarak mesela Hasan'ı çok beğenirim. Çok da eski arkadaşımdır Hasan, kimin birinci olacağına halk karar verir gerçi ama benim için kızlardan Berna iyi gidiyor. Merve Oflaz'dan daha iyi performans beklerdim bu sene.

KİMSEYE KIZGIN DEĞİLİM

Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki ne Ahmet Dursun ne de Merve Aydın hatta Seranay'a bile  ki Seranay benim adadan gitmem için gizli yapılan bir kulis sonucu adıma oy da kullanmıştı fakat ben kimseye kızgın yada kırgın değilim kin tutmuyorum kendi içimde...